Kerstvakantie

Speelmeer on tour

Wij organiseren 2 activiteiten in de kerstvakantie:

1steop 2 januari 2020 van 9.00 - 11.30 uur, Nieuwjaarsspelen bij Avontura (4 t/m 9 jr)
2de;   op 2 januari 2020 van 17.30 – 20.30 uur Nieuwjaars arrangement bij Avontura (7 t/m 12 jr)

Lees door voor meer informatie van deze uitstapjes.

1ste; Nieuwjaarsspelen met Speelmeer on tour bij Avontura!

Wat een feest! Kom met Speelmeer on tour het nieuwe jaar inluiden bij Avontura. Bij indoor speelparadijs Avontura kun je samen met mascotte Okke de Beer heerlijk klimmen, klauteren, glijden en springen in een avontuurlijke ruimte verdeeld over vier etages! Er zijn springkussens, ballenbakken en klim- en klautermogelijkheden. Alle speeltoestellen zijn aan elkaar gekoppeld, dus je kunt van het hele traject genieten! Kom jij bij Speelmeer on tour de oliebollen er afspelen? Dan krijg je behalve een leuke korting ook nog een lekkere beker gezonde CoolBear limonade!

Voor wie is het?

Deze aanbieding is geldig voor kinderen van 4 t/m 9 jaar.

Wanneer is het?    

Op donderdag 2 januari van 9.00 tot 11.30 uur. Je hoeft niet te reserveren! Dat is toch makkelijk! Let op! Je kunt tot 10.00 uur komen en korting krijgen. Na 10.00 uur betaal je de gewone toegangsprijs van Avontura!

Wat kost het?

Je betaalt inclusief de limonade slechts € 2,00! Kinderen met een ZoetermeerPas hebben op vertoon van de ZoetermeerPas gratis toegang! Let op! Je kunt tot 10.00 uur komen en korting krijgen. Na 10.00 uur betaal je de gewone toegangsprijs van Avontura. Ouders zijn welkom, ze betalen geen toegang bij Avontura.

Waar is het?

Avontura Zoetermeer
Voorweg 107
2716 NH Zoetermeer
(Goed te bereiken met de tram. Uitstappen bij station Voorweg) 

2de Speelmeer on tour SUPER ARRANGEMENT!

Avontuur, eten en KidzzzDisco met Speelmeer on tour bij Avontura!

Wat een feest! Kom met Speelmeer on tour het nieuwe jaar inluiden bij Avontura! Bij indoor speelparadijs Avontura kun je heerlijk klimmen, klauteren, glijden en springen in een avontuurlijke ruimte verdeeld over vier etages. Er zijn springkussens, ballenbakken en klim- en klautermogelijkheden. Alle speeltoestellen zijn aan elkaar gekoppeld, dus je kunt van het hele traject genieten. Daarbij verzorgt Speelmeer ook nog een gezellige KidzzzDisco. Bovendien kun je een lekkere pannenkoek of een frietje met een snack bestellen. Hierbij krijg je ook een heerlijke gezonde beker CoolBear-limonade. Buiten is het al donker, de lichten branden overal en jij kunt lekker komen spelen, dansen en eten! Dat is toch tof!

Voor wie is het?

Deze aanbieding is geldig voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Wanneer is het?

Op donderdag 2 januari van 17.30 tot 20.30 uur. Wilt je zeker zijn van een plekje, stuur een mailtje naar speelmeer@zoetermeer.nl of via de contactpagina van deze website dan ontvang je een reserveringsnummer. Vermeld je voor en achternaam, leeftijd en telefoonnummer van je ouders. Heb je een Zoetermeerpas vermeld dan ook je pasnummer. Afrekenen kan bij Speelmeermedewerkers bij de activiteit! Reserveren kan tot en met 30 december. Als er plaats over is kunt je ook zonder reservering nog gebruik maken van dit arrangement. Je kunt dan op 2 januari tot 18.00 uur bellen met 079 346 9416

Wat kost het?

Je betaalt voor dit arrangement inclusief limonade en pannenkoek of friet met snack slechts € 4,00! Kinderen met een ZoetermeerPas betalen op vertoon van hun ZoetermeerPas slechts € 1,00. Ouders zijn welkom, ze betalen geen toegang bij Avontura.

Waar is het?

Avontura Zoetermeer
Voorweg 107
2716 NH Zoetermeer
(Goed te bereiken met de tram. Uitstappen bij station Voorweg)