Over ons

Speelmeer organiseert in de schoolvakanties vakantieactiviteiten voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Bij Speelmeer activiteiten ben je verzekerd van veel spelplezier door een verrassend groot aanbod aan activiteiten. Uiteraard is de plaats waar Speelmeer de activiteiten organiseert, ook de plaats om leuke vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten.

Samen sporten, spelen, knutselen en nieuwe ervaringen opdoen. Elke vakantie het Speelmeer avontuur méébeleven, iedere vakantie een ander thema!
Speelmeer is super spannend en zal je elke vakantie weer verrassen.

Wat doet Speelmeer?

  • Organiseren van een Stedelijke dag in Sportcentrum de Veur in Rokkeveen in de kleine vakanties. (m.u.v. de meivakantie)
  • Organiseren van een Stedelijke week in Sportcentrum de Veur in Rokkeveen in de zomer vakantie.
  • Het jaarlijks samenstellen van het SpeelmeerPaspoort: een vakantiepaspoort vol leuke, leerzame, sportieve, creatieve, spannende en voordelige vakantie ideeën, zodat je je in de zomer geen moment hoeft te vervelen. (Dit SpeelmeerPaspoort wordt via de basisscholen aan alle basisscholieren in Zoetermeer uitgereikt.)

Voor een indruk van een Speelmeeractiviteit kijkt u naar de volgende YouTube filmpjes:
Klik hier

Wie of wat is Speelmeer?
Speelmeer is een samenwerkingsverband tussen de Gemeente Zoetermeer, afd. Groen Spelen Leren en Stichting MOOI.

De organisatie en de uitvoering van de Speelmeer activiteiten is alleen mogelijk dankzij de medewerking van véél vrijwilligers.  
Willen je grote broer of zus, een van je ouders, je opa of oma ook helpen om heel veel kinderen een leuke dag te bezorgen?
Toezicht houden bij sport, spel, zwemmen of creativiteit? Stuur dan een mail naar speelmeer@mooiwelzijn.nl . Er staat een kleine vrijwilligers vergoeding tegenover.

Speelmeer vrijwilliger kun je worden van 15 t/m 88 jaar!