Paspoort

 • SpeelmeerPaspoort 2021

  HALLO JONGENS EN MEISJES UIT ZOETERMEER!

  Het is zomervakantie! Even geen school en vooral lekker veel spelen! Ook deze zomervakantie blijven we door het coronavirus bijna allemaal in Nederland. In

  Zoetermeer is er gelukkig heel veel te beleven en te doen deze zomer! Kijk maar eens samen met je ouders in dit SpeelmeerPaspoort. Je vindt er allemaal leuke uitjes, spellen én aanbiedingen. Hebben je ouders een ZoetermeerPas? Vergeet die niet mee te nemen!

  Deze zomer kun je gezellig mee doen met één van de leuke en sportieve spellen van Zoetermeer Sport. Verzamel 5 stempels op je stempelkaart en dan krijg je een leuke prijs! Kom eens kijken bij een van onze mooie wijktuinen. Of bezoek de gezellige beestenboel op één van onze stadsboerderijen. Hier kun je konijntjes, koeien en biggetjes aaien en bij de geitjes kijken.

  Hopelijk is het de hele zomer lekker warm weer. Ga dan lekker met je ouders zwemmen en spelen bij het Noord Aa. Of lekker picknicken en spelen in een van de mooie parken van Zoetermeer.

  Je hoeft je niet te vervelen deze zomer. Kijk maar eens lekker in dit boekje wat je allemaal wilt gaan doen. Samen met je vriendjes, vriendinnetjes en je familie wordt het een hele gezellige zomer in Zoetermeer!

  Ik wens je een hele fijne vakantie toe!

  Michel Bezuijen
  Burgemeester van Zoetermeer

  Klik hier voor het Speelmeerpaspoort (PDF)

  Klik hier voor het bladerbare Speelmeerpaspoort

  Klik hier voor de Zomervakantiefolder met de activiteiten van Zoetermeer Sport en speelboerderij Het Buitenbeest (PDF)