Zomer 2018

Toekomstdromen bij Speelmeer!

Van 20 t/m 24 augustus 2018

in Sportcentrum De Veur

Van 20 t/m 24 augustus staat sportcentrum De Veur van 10.00 - 16.00 uur op weer op zijn kop. Wat wil jij in de toekomst worden? Elke dag kiezen we andere beroepen.

Wat kost het?

De toegang voor een dag Speelmeer is voor kinderen en volwassenen € 3,10. U kunt met uw pinpas betalen of contant betalen. In dat geval graag gepast betalen. Kinderen van 4 t/m 12 jaar oud met een ZoetermeerPas hebben op vertoon van deze pas én tegen inlevering van cheque nr. 8 gratis toegang. Geen ZoetermeerPas? Gebruik dan de korting bon uit dit SpeelmeerPaspoort op bladzijde 17.

Waar is het?

Speelmeer in Sportcentrum De Veur

Prtismalaan 40

2718 CX Zoetermeer

Toekomstdromen bij Speelmeer!

Wat kun je bij Speelmeer allemaal doen?

Natuurlijk kun je elke dag sporten, spelen, voetballen in een voetbalboarding, klimmen op een klauterbaan en springen op luchtkussens. Maar ook kun je zwemmen en van de Speelmeerglijberg in het diepe plonzen of in de kano’s of raderbootjes door het zwembad varen. Of speel daar met al het zwembadspeelgoed of duik en spring van de duikplanken.

Er zijn de hele week workshops en je kunt bij de crea-afdeling je creatieve talenten laten zien. Wat je daar knutselt mag je natuurlijk mee naar huis nemen. Je kunt elke dag een speurtocht volgen, spelen op de Wii of meedoen met diverse workshops, zoals verschillende workshops van sportverenigingen, de kookworkshops, creatieve workshops en nog veel meer. Maar ook kun je meedoen met bingo of wedstrijdjes en gekke spelletjes spelen bij de Speelmeer4kidzzzPresentator, waarbij je leuke prijsjes kunt winnen. Kom mee bouwen aan “Het Fort van DuurSamen Zoetermeer” of speel een computerspel met een groep van 2 Quest entertainment, of laat je ’s middags schminken. Voor de jongste kinderen (4 t/m 6 jaar) is er een programma in de Doezelhoek met filmpjes, knutselen en spelen.

Met mooi weer word je nat met de waterspelletjes op het buitenterrein en kun je iets lekkers maken boven een vuurtje. Of een een panna scoren in de pannakooi. Iedere dag eindigen we met een bijzondere activiteit, een theatervoorstelling of kinderdisco. Naast deze onderdelen is er dagelijks een aanbod van nieuwe, spannende, verrassende, avontuurlijke, feestelijke en creatieve activiteiten.

Let op!

Lever woensdag 22, donderdag 23 of vrijdag 24 augustus het “Speelmeer rapportcijferformulier” (bladzijde 15 en 16) van het SpeelmeerPaspoort in bij de speurtochtkraam in sportcentrum De Veur. Misschien word jij wel de winnaar van één van de mooie prijzen. Doe dat tegelijk met de bon van bladzijde 17. Daarmee kun je een keer grabbelen in de Speelmeer Grabbelkist!

In de Speelmeerweek, uniek en heel bijzonder!

 “Fort DuurSamen Zoetermeer”

Is helaas komen te vervallen

Welke thema’s heeft Speelmeer in de zomervakantie?

Maandag 20 augustus

Wat word jij bij Speelmeer?

Politieagent, dokter, ambulancemedewerker, dierenarts of dierenverzorger in de dierentuin

Kom het ontdekken bij Speelmeer?

Dinsdag 21 augustus

Wat word jij bij Speelmeer?

Wetenschapper, uitvinder, ontdekkingsreiziger, piloot of astronaut

Kom het uitvinden bij Speelmeer?

"De groene helden"

Op dinsdag 21 augustus organiseren wij van Schoon is Gewoon een leuke actie.

 

Tussen 11.30 en 14.30 uur zullen De Groene Helden met de kinderen aan de slag gaan.

Gewapend met zwerfafvalgrijpers, handschoenen, vuilniszakken, een heldenpakje met een groene cape gaan de Groene Helden op zoek naar nieuwe Groene Helden. Met veel enthousiasme gaan de Groene Helden deze dag vooral de kinderen betrekken in hun speurtocht naar zwerfvuil. Gewapend met bovenstaande attributen mogen de kinderen/volwassenen de Groene Helden helpen om de straat schoon te maken. Met veel vertoon prijzen de Groene Helden de kinderen de hemel in als er weer wat vuil van straat is verdwenen! Een act met veel energie, snelheid en heldendaden

Woensdag 22 augustus

Wat word jij bij Speelmeer?

Boer, bakker, kok, tuinman of kweker

Beroepen bloeien bij Speelmeer!

Donderdag 23 augustus

Wat word jij bij Speelmeer?

Timmerman, bouwer, architect, loodgieter of elektricien

Kom bouwen bij Speelmeer!

Vrijdag 24 augustus

Wat word jij bij Speelmeer?

Schrijver, modeontwerper, kunstenaar, zanger, DJ, acteur of danser?

Kom je talenten ontdekken bij Spelmeer!

De complete dagprogramma’s kun je vinden in het SpeelmeerPaspoort 2018

en op deze website bij de digitale bladerversie van het Paspoort 2018 vanaf 28 juni!